Yrittäjä

Yrittäjä Katri Raitio

Olen koulutukseltani proviisori. Valmistumiseni jälkeen olen täydentänyt osaamistani kaupan alan esimiestutkinnolla sekä markkinoinnin, yrittäjyyden ja johtamisen yliopisto-opinnoilla. Olen suorittanut myös FaT- ja FM-tutkinnot.

Työkokemukseni

Olen työskennellyt avohuollon apteekeissa yhteensä noin 10 vuoden ajan. Urallani olen johtanut useita apteekin muutto- ja remonttiprojekteja sekä toiminut suuren apteekkiketjun palveluvalinnan ketjuvastaavana. Olen toiminut myös ammattikorkeakoulun hoitoalan koulutusohjelmien farmakologian opettajana sekä geriatrian asiantuntijafarmaseuttikoulutuksen koordinaattorina. Lisäksi minulla on kokemusta lääkealan tutkimustyöstä.

Vahvuuteni

Näen haasteissa mahdollisuudet, kokoan ideoista vision, suunnittelen selkeän ja toimivan kokonaisuuden. Työskentelen yritykseni lisäksi apteekissa, joten työtäni yrittäjänä ohjaa vahva kosketuspinta apteekin tämän hetkisen arjen luomiin tarpeisiin.

Asiakkaan ehdoilla, henkilökunta huomioiden

Toimintani kulmakivi on  aina asiakaslähtöisyys. Tuon esiin ideoita ja ehdotan uudenlaisia lähestymistapoja – minulle on kuitenkin tärkeää, että lopputulos on asiakkaan näköinen. Tarjoan asiakkaideni käyttöön myös vuosien kokemukseni apteekin henkilöstön johtamisesta, erityisesti muutostilanteissa.

 

Yhteystiedot

Katri Raitio
Provinno Oy
Lehväkatu 3, 37120 Nokia
Y-tunnus 2695026-6

katri.raitio@provinno.fi
050 527 3585

provinno.fi