Kristiinankaupungin I Apteekin hyllytysprojekti

Kristiinankaupungin I Apteekkiin oli suunnitteilla asiakastilan mittava remontti. Remontin lähestyessä apteekissa kaivattiin apua tuotteiden hyllytyksen suunnitteluun, jotta uudistettu apteekki olisi myös hyllytyksen osalta mahdollisimman myyvä ja toimiva heti remontin valmistuttua.

Provinno teki ensin hyllytyssuunnitelmat apteekkarin ja henkilökunnan toiveet huomioiden. Suunnitelmien valmistuttua sovittiin, että Provinno vastaa myös hyllytysprojektin johtamisesta ja tuotteiden hyllyttämisestä remontin aikana yhdessä apteekin henkilökunnan kanssa. Tuotteiden hyllytys eteni reippaaseen tahtiin sitä mukaa kun kalusteasentajat saivat uusia hyllyjä koottua. Muutamassa päivässä palveluvalinnan tuotteet oli hyllytetty uusille paikoilleen, ja apteekki näyttäytyi asiakkaille uudistuneena ja viimeisteltynä.

Provinnon palvelukokonaisuuteen sisältyi:

  • Tuotteiden uudelleen ryhmittely ja hyllytilan käytön suunnittelu
  • Hyllytyssuunnitelmat
  • Hyllyopastetekstien suunnittelu
  • Hyllytysprojektin johtaminen ja hyllyttäminen remontin yhteydessä

”Hyllytyssuunnittelu ja itse hyllytys on iso projekti kun uusitaan kaikki hyllyt ja kaiken lisäksi laajennetaan tiloja samalla. Lopputulos on meidän osalta fantastisen hieno ja toimiva. Avaruutta, valoa, selkeyttä, lisää tilaa. Kaikki, sekä henkilökunta että asiakkaat, ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Katrin kanssa projekti eteni loistavasti päivästä yksi. Pidettiin yksi palaveri paikan päällä ja sitten pari Teams-palaveria, sen jälkeen saatiin suunnitelmat etukäteen ja tutustuttiin niihin. Kun hyllyt asennettiin Katri oli paikalla ja otti hyllytysohjat käsiinsä saman tien. Apteekki oli koko projektin ajan auki niin lisäkädet tulivat todella tarpeeseen.

Kannattaa etukäteen miettiä paljonko on aikaa itse suunnitella hyllytystä ja toteuttaa suunnitelmat remonttien yhteydessä. Voin lämpimästi suositella Katria avuksi, säästyy aikaa ja vaivaa.

Apteekkari Björn Mitts

Uudistetaanko sinunkin apteekkisi?
Ota yhteyttä

Referenssejä

Klikkaa logoa ja lue Provinnon palvelukokonaisuuksista, joita apteekeissa on toteutettu.

Referenssi: Pälkäneen apteekki
Referenssit: Euran apteekki
Vammalan 1. apteekki
Referenssit: Länsi-apteekki