Uusi apteekki Porin Satasairaalan yhteyteen

Apteekkari Ulrika Uusitalo perusti uuden Tiilimäen apteekin Porin Satasairaalan yhteyteen. Provinnon Katri suunnitteli apteekkiin itsehoitotuotteiden hyllytykset sekä hyllyjen opastetekstit. Suunnitelmissa huomioitiin sairaalaympäristön vaikutukset tuotevalikoimaan ja siten hyllytilan käyttöön. Tuotteiden hyllytys hoitui apteekin oman henkilökunnan voimin apteekin avaamista edeltävällä viikolla.

Täysin uuden apteekin perustamisen viime metreillä aikataulu on tiukka, eikä ole aikaa siirrellä tavaroita paikasta toiseen.

Katrin avulla saimme kerralla koko palveluvalinnan kuntoon. Henkilökunnan oli helppo hyllyttää tuotteet ennalta tehtyjen suunnitelmien mukaan. Saimme selkeät opasteet sekä toimivat ja myyvät hyllytyskokonaisuudet. Lopputulos on kokonaisuutena erittäin onnistunut, ja olen saanut paljon kiitosta sekä henkilökunnalta, että asiakkailta.

Katrin kanssa oli helppo työskennellä. Kommunikaatio pelasi ja asiakkaan toiveita kuunneltiin. Vaikka aikaa oli vähän, aikataulut pitivät ja kaikki oli valmista hyvissä ajoin. Voin lämpimästi suositella Katria vastaaviin projekteihin.

– Apteekkari Ulrika Uusitalo

Miten voin olla avuksi sinun apteekissasi?
Ota yhteyttä

Referenssejä

Klikkaa logoa ja lue Provinnon palvelukokonaisuuksista, joita apteekeissa on toteutettu.

Referenssi: Pälkäneen apteekki
Referenssit: Euran apteekki
Vammalan 1. apteekki
Referenssit: Länsi-apteekki