Referenssi: Pälkäneen apteekki

Pälkäneen apteekin uusi ilme

Pälkäneen apteekkiin haluttiin uutta raikasta ilmettä ja palveluvalinnan hyllytysten uudistamista. Projekti käynnistettiin hyllytyssuunnittelulla ja palveluvalinnan tuotteiden hyllytyksellä.

Apteekin akustiikkaan kaivattiin lisäksi parannusta. Provinno suunnitteli ja toimitti äänimaailmaa pehmentävät ja lisäksi visuaalisesti näyttävät akustiikkaratkaisut apteekin taukotilaan, avotyöskentelytilaan sekä asiakastilaan. Akustiikkatuotteet suunniteltiin mukailemaan apteekin tulevaa uutta värimaailmaa.

Apteekin kalusteet tuunattiin ja pinkki väri sai väistyä raikkaan valkoisen ja sammaleenvihreän tieltä. Uusi värimaailma tuotiin niin reseptilääkelaatikostoon, palveluvalinnan hyllyihin kuin reseptiloosseihinkin. Tumma puukuosi haluttiin säilyttää, joten uudet värit valittiin siihen sopiviksi. Kokonaisuus viimeisteltiin uusilla Provinnon suunnittelemilla esillepanokalusteilla sekä keveillä asiakastuoleilla.

Provinnon palvelukokonaisuuteen sisältyi:
  • Palveluvalinnan hyllytysten suunnittelu ja toteutus ”avaimet käteen” –periaatteella
  • Akustiikkaratkaisujen suunnittelu, toimitus ja asennus
  • Uuden värimaailman ja kalusteuudistusten suunnittelu
  • Kalusteiden tuunaus ja uudet esillepanokalusteet
  • Uudet hyllyopastekyltit
  • Asiakastuolit
– Miten hyllytyssuunnittelu- ja hyllytysprojekti sujui?

Sekä hyllytysprojekti että hyllytyssuunnittelu sujuivat mutkattomasti, ja meidän mielipiteet otettiin hyvin huomioon. Henkilökunta oli tyytyväinen ja mielissään lopputuloksesta: oli aika uusiutua. He olivat varsin aktiivisesti mukana hyllytysprojektissa, kertoivat avoimesti mielipiteitään ja saivat olla mukana projektissa suunnittelijan kanssa.

– Miten akustiikan parantamisessa onnistuttiin?

Akustiikka oli varmasti koko projektin haastavin osuus. Äänimaailma pehmeni, mutta niin kauan kun on plexit, on äänen kanssa jonkin verran haastetta palvelupisteillä. Äänikalusteet ovat kauniit, varsinkin akustiikkamaisemataulu, johon onneksi päädyimme.

Vastaako apteekin uusi ilme odotuksianne?

Kyllä vastaa ja jopa ylittääkin ne. Ilme on raikas, tilaan tuli valoa enemmän, kun tummat sävyt korvattiin valkoisella ja keveän vihreällä.

– Miten yhteistyö Katrin kanssa sujui?

Yhteistyö oli alusta alkaen mutkatonta, osallistavaa ja luotettavaa. Katri on tarkka ja teki useita käyntejä paikan päällä.

– Suositteletko Katria vastaaviin projekteihin?

Suosittelen Katria, saat mitä on tilattu, avaimet käteen -periaatteella.

– Apteekkari Minna Heikkinen

Miten voin olla avuksi sinun apteekissasi?
Ota yhteyttä

Referenssejä

Klikkaa logoa ja lue Provinnon palvelukokonaisuuksista, joita apteekeissa on toteutettu.

Referenssi: Pälkäneen apteekki
Referenssit: Euran apteekki
Vammalan 1. apteekki
Referenssit: Länsi-apteekki